DÅLIGT!

Har varit dålig på uppdaterad här dem senaste dagarna!

Imorse kom Bror och hans vovve och åt frukost, ikväll blir det utång, vi ska la till värdshuset va tanken.
Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran så lite bilder kan läggas upp :)

Ha en bra lördag, för det ska jag ha :)

HEJ HEJ!

Idag

Nu är det söndag morgon, igår låg jag och boris i soffan och kollade på film :)
Vid 22 tiden så gick vi en LÅNG promenad i snöovädret, såg ut som två snögubbar när vi kom hem!
Har hunnit åka till jobbet nu på morgonen och kolla till våran wellpoint, det funkade som det skulle...
SÅg även Malin och slobbans lilla franska bulldog, SÖT!
Lägger upp lite bilder ifrån dagarna...

Widell



Böckerna


Denna boken utav Patricia Cornwell är den senaste boken jag läst, Handlar om en kvinnlig rättsläkare som får misstankar om att ett dödligt smittsamt virus börjar spridas... Den var faktiskt rätt så bra, jag brukar ha svårt att intressera mig för en bok men denna va enligt mitt tycke spännande.




Nu när den andra är slutläst så får jag börja med nästa :) Denna heter "Fallet Avslutat" och är skriven utav michael connely. Har in te ens öppnta den än men tror att det är en form utav kriminaldrama.














Då ska vi se...

Jag har lite bilder på kameran som ska in, dock inte just nu, ska ta det senare ikväll var tanken.
Idag står MC-MÄSSA på schemat, hade en vän som var där igår som inte tyckte att det va något att ha men man får väl gå dit i alla fall och få sig en egen uppfattning.
Idag ska jag antagligen passa Boris, måste åka och handla något gott åt honom idag!
Nu ska jag dricka upp min kopp kaffe sedan göra något vettigt...

JO FÖRRESTEN! Doktorn ringde igår och jag hade en sjukdom i handleden som gör att mina händer domnar av, sjukdomen heter Carpal tunnel syndrom(nerv som ligger i kläm). Ska sova med handskenor i två månader, äta antiflammatorisk och inte belasta mina handleder, lagom roligt....



Hej svejs!

Idag är det Torsdag!

Snart är det helg igen, det ska bli gott!
I natt vaknade jag som vanligt utav att händerna stack som fan, måste få ett slut på det snart!
Idag hände något som inte vanligvis händer annars, min gamla svärfar ringde och undrade ifall jag ville passa en utav deras boxrar (BORIS) och självklart vill jag det, han erbjöd mig pengar men vill absolut inte ha några för det är ingen börda att vara med Boris, det är bara roligt att få träffa han igen. Jag och han har varit med om ganska mycket och han betyder grymt mycket för mig, i mina ögon så är han en vän, ingen hund!
Så slutet av Mars sker detta.
Nu ska jag spela lite gitarr, har varit rätt lite utav det på senaste, lite senare blir det la till att gos ner sig i soffan till någon bra  film. 




Veckans bästa....

"När jag såg dig så darrade hela kroppen, kunde inte släppa blicken ifrån dig en enda sekund"

TACK DET VA SÖTT OCH VÄRMDE!

Senaste dagarna...

I söndags kväll skulle jag in till stan och kolla på film när mobilen ringde, det var ifrån jobbet. Det visade sig att utkastarslangen på wellpoint pumpen hade gått sönder och den höll på att fylla våran rörschakt, in i bilen i igen och flängde ner till Båstad och fick bytt den!

Imåndags jobbade jag bara halv dag typ, hade tid hos läkaren som skulle ta en titt på mina händer. Fick inte träna på ett bra tag och i bästa fall så skulle det försvinna om jag vilade, läkaren var dock lite skeptisk till det för jag hade alla symptoomer på något jag varken kan uttala eller stava, har jag den skiten så får jag sova med handskenor i två månader och sedan uppsöka ortoped, får reda på provsvaren i slutet av veckan.

Igår vilade jag ifrån träningen, hyrde en film och tände upp lite ljus där hemma och låg och mös, det va gott!

I natt låg och och snurrade runt i sängen, det stack så i händerna att jag inte kunde sova, känner av det idag, är otroligt trött och vill bara sova!


Alla hjärtans dag!


Igår var det vilodag och det behövdes verkligen, idag har jag tränat bröst/triceps, höjde mig i tre utav övningarna!
HAr haft problem med mina händer senaste veckan, dem domnar av på något konstigt sätt och är tvungen att slå på dem för att få tillbaka känslen, ringde sjukvårdsupplysningen och fick reda påatt någon nerv kan ha kommit i kläm nu när jag har byggt så pass hårt, måste kolla upp det på måndag, kan ju fan inte sova om nätterna när det sticks i händerna :)

Idag är det alla hjärtans dag, micke var och åt frukost med mig imorse, vi (jag,micke och oscar) åkte in till stan och tog en kopp kaffe, det va gott och solen har varit framme hela dagen! GOTT!

Ikväll får vi se vad som händer :) Ska i alal fall vara nykter :)
(Fick uppvakta en jag tycker om idag med en triss lott, det va Mor) hihi

Ha en bra lördagskväll!

Snart dags...

Snart dags att åka och träna, ikväll blir det rygg/biceps! Har lite bråttom, Hej!

Idag....

idag på jobbet hände något som inte alltid händer, dagvattnet som vi gräver har en vattengång på typ 4 meter, vi fick dit en cat bandgrävare (33 ton) som skulle hölja en bit utav ledningen, det slutade med att han stöp ner i schakten utan att kunna ta sig upp så en traktorgrävare fick dra upp honom! Tyvärr låg kameran hemma... 
Nu har jag precis ätit råris och kyckling, gott!
Jag har två timmar på mig att varva ner tills det är dags att varva upp igen, ska till gymmet och idag står det bröst/triceps på schemat! Nu vill jag att min super mass ska ta slut så jag kan börja använda ANIMAL M STAK!!!
Ikväll ska jag nog fan ta ett bad och läsa lite i min bok (dödlig smitta)...

Ta hand om er så länge!

Widell


Måndag MÄTT

Måndag... Jobbat, jobbar i hemmslöv och lägger dagvattenledning, rätt spännande :)
När jag kom hem så gjorde jag iordning lite ugnsteksfalukorv på lökbädd och potatismos, det va väldigt väldigt gott!!!
Nu ska jag strax åka till gymmet, idag står axlar/trapps på schemat, ska bli gott!
Nu är min super (weight) gainer slut och jag fick ta över Lillebrors Super mass(Muskeltillväxt), han har slutat med sin månads kur!
När den kuren är slut för min del så blir det Animal M Stak, ska vara det kraftfullaste tillskottet man kan ta lagligt, kan bli intressant, har grymt höga förväntingar på det, sägs att en hockeyspelare i DIF åkte dit för doping när han käkade ANIMAL M STAK, biverkningar sägs vara yrsel och huvudvärk, VILL HA NU!!!!!!! Lite bilder till er....

Söndagens händelser...

Söndagen var grymt bra, gick upp tidigt som fan, åkte ner till mor och drack kaffe. Åkte in till stan och fick höra lördagens händelser, vännerna var ute och drack nämligen. Micke hade fått följa med någon hem och hon sa "känn dig som hemma", vad gör micke??? Jo han klär av sig naken, hahahahahaha! Var skönt att se dem bakfulla och jag själv mådde som en prins! Var även och kollade på fredriks lillebror som spelade fotboll :) Sedan blev det självklart en tripp till gymmet, tränade rygg/biceps... Lite bilder ifrån gårdagen!



 

Lite bilder efter 4 veckors träning...


Lördagen...(lite alla möjliga bilder)

På väg in till gymmet så stannade robin och magnus upp och spelade fotboll med en granne... Hittade ett linne på stadium som jag köpte men det va inget märkvärdigt, jag ska beställa ifrån GASP eller Better bodies istället!

Här är lite bilder ifrån dagen och träningspasset!
Ikväll ska vi ta lite seriösa bilder på våra kroppar, lägger in bilder på det senare!


Början på lördag!



Vaknade rätt sent (halv tio), kände mig ändå inte utvilad. Kan kanske har varit för mobilfan har plingat i natt, att man aldrig lär sig att sätta den på ljudlös...Gick upp, duschade, åt lite och städade lägenheten lite snabbt. Idag ska jag in till stan köpa strängar till gitarren och kolla upp något snyggt träningsplagg :) Sedan blir det en tripp till gymmet!

Ikväll ska vi nog ta lite fler bilder på våra resultat utav våran träning... Han en mysig lördag!

Widell

4 veckor senare...



Då var vi framme i Februari och fyra veckors med träning sprang iväg, väger nu 74,2 kg (5,2 kg +), tillskottet är ifrån wnc "weight gainer"... Fler bilder ska upp under helgen!

Nu ska jag umgås lite med famljen!

Ha en fet fredagskväll!

Träningen börjar!




Här är en bild som är tagen strax innan min träningsperiod och ni ser ju varför jag vill bygga upp mig :)

Vägde då enbart 69,1 kg...

Välkommen till min nya blogg!

Heeej!
Nu får man la göra som alla andra, nämligen blogga ;)

Ni kommer få läsa om precis allt möjligt, ganska mycket kommer handla om min träning, lägger ner 6 dagar i veckan och började gymma för 4 veckor sedan, snart får vi la se hur resultaten blir :)

Happy times!

RSS 2.0