Allt :)

Var ett tag sedan jag skrev, Jag vet ;)
Vad har hänt på sistonde?
Hmm Hanna tog ju studenten, klart snyggaste tjejen utav dem alla! :) Kvällen tillbringade vi hos Hannas föräldrar, vilket va riktigt trevligt! Har börjat lite nere hos mor och grävt ur, nu väntar vi på material och sten :) Blir nog alla tiders.
Har varit ute väldigt mycket, lite väl mycket.
På jobbet har vi inte mycket att göra.
Har spelat rätt mycket gitarr.
Osv osv

En rolig berättelse, vi var lite här och där igår, Jag, Freddan, Hanna och deras katt svea, blev en del öl. Lite senare så gick jag till mårtensson på karoeke kväll, det sög väl egentligen, det roliga hände på mc donalds sent på natten. Jag och micke stod i kön när två poliser rusade in och drog ut två killar, han enavägrade släppa taget om sin stol så den följde med till utgången av mc donalds, jag ryckte in och tog stolen och ställde tillbaka den. Vi satte oss och åt sedan kände jag en klapp på axlen, där stod ta mig fan den vackraste tjej jag någonsin sett, typ Penélope Cruz, hon sa att det va fint gjort utav mig att ställa tillbaka stolen efter bråket, Jag blev helt ställd, hon va så vacker så jag tappade andan :) Hon gick ut genom dörren och micke satt kvar tyst och tittade på mig, sedan slog det mig att jag inte frågade efter nummret :) Micke övertalade mig att springa efter, grejen var den att hon kunde gå åt två olika håll, micke sprang åt ett håll och jag åt ett annat, till slut hittade jag faktiskt henne, stod och pratade med henne ett tag och tro det eller ej men jag fick nummret :) Den händelsen gjorde min kväll och fan vad snygg hon va!!!!!!!! :) eller är ;)

Idag är det midsommar, jag, freddy hanna och hennes kompis skulle grilla lite, umgås och så, blir nog  bra :)
Glad midsommar på er!

WIDELL


Mat...

Ni ser själva :) Tråkiga bilder men det blir bättre mina vänner :)

Lördag

Idag har jag varit och köpt lite grejertill hallen, matta, lampa, tavlor, allt går i grönt och chrome... Blir mycket bättre än innan :) Jag och freddy var ute hos bror och hanna åt några grillade korvar, vi var också iväg och handlade en student present till Hanna (freddys tant)...
Ikväll blir det någon öl och lite fotbollstittande, Heja Sverige!
Här är någon bild på hallen, den sista bilden är på köket efter att jag målat om där, väggen var blå innan den blev café latte.




Måndag!

Började med grilla, dricka vin och någon folk öl...
Bjöd uteliggare på all korv som blev över och änderna på bröd :)
Sedan spelade vi minigolf, jag, micke, lisa och mathilda, JAG VANN!!!!!!!!!!
Sen så åkte vi runt i lisas bil med vin och mer folköl tills vi kom till tylösnad och fick för oss att vi skulle bada näck, det gjorde vi och fan vad häftigt det va!!!!!!

Grymt bra kväll, nu ska jag duscha väck sanden sedan sova!!!! natt!



GRILLA

Snabbis!
Ni som känner mig vet ju om att jag inte är någon vin drickare, det var jag inte tills jag smakade på detta vinet, jag kan inget om viner så vet om det anses vara ett bra vin men fy fan vad gott det är, ikväll blir det lite vin och grilla lite kött, GOTT ska det bli! Nu ska jag dra mig!



RSS 2.0